Tesa Klevende Schroef voor Baksteen en Natuursteen, draagvermogen 10 kg, blister van 2 stuks

779080 tesa

€ 7,90 excl. BTW (21%)

BTW bedrag: € 1,66 (21%)

Totaal incl. BTW: € 9,56

Nieuw

1

Dit product wordt niet afzonderlijk verkocht. Gelieve per 1 stuks te bestellen.

Reference: 779080

De Klevende Schroef Rechthoekig voor Baksteen & Natuursteen is ontwikkeld voor ruwe en harde oppervlakken, zowel binnen als buiten. Elke schroef heeft een draagvermogen van 10 kg (gebruik meer dan één schroef voor zwaardere voorwerpen) en ze zijn smal genoeg om verborgen te blijven achter hele smalle voorwerpen zoals skirekken of dakdrager. Ze zijn eenvoudig in gebruik en je hebt geen gereedschap nodig. Alles wat je nodig hebt, zit in de doos. Plaats de schroef, breng het hechtmiddel aan, laat het uitharden en haal je bezittingen van de vloer en hang ze aan de muur. Blister van 2 stuks.

Video (Nederlands):
Productinfo
Gewicht70 g
Afmetingen 14 cm breedte x 2 cm hoogte x 12 cm lengte
Minimum bestelhoeveelheidPer 1
Pagina in catalogus94
EAN code 4042448340726
 • Reference: 779020

  De Klevende Schroef Rechthoekig voor Baksteen & Natuursteen is ontwikkeld voor ruwe en harde oppervlakken, zowel binnen als buiten. Elke schroef heeft een draagkracht van 2,5 kg (gebruik meer dan één schroef voor zwaardere voorwerpen) en is smal genoeg om verborgen te blijven achter hele smalle voorwerpen zoals kabelhaken, plantenbakken en planksteunen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en je hebt geen gereedschap nodig. Alles wat je nodig hebt, zit in de doos. Plaats de schroef, breng het hechtmiddel aan, laat het uitharden en haal je bezittingen van de vloer en hang ze aan de muur. Blister van 2 stuks.

  Dit product wordt niet afzonderlijk verkocht. Gelieve per 1 stuks te bestellen.

  € 4,52 excl. BTW
 • Reference: 779050

  De Klevende Schroef Rechthoekig voor Baksteen & Natuursteen is ontwikkeld voor ruwe en harde oppervlakken, zowel binnen als buiten. Elke schroef heeft een draagkracht van 5 kg (gebruik meer dan één schroef voor zwaardere voorwerpen) en ze zijn smal genoeg om verborgen te blijven achter hele smalle voorwerpen zoals planken, verlichting of gereedschapsrekjes. Ze zijn eenvoudig in gebruik en je hebt geen gereedschap nodig. Alles wat je nodig hebt, zit in de doos. Plaats de schroef, breng het hechtmiddel aan, laat het uitharden en haal je bezittingen van de vloer en hang ze aan de muur. Blister van 2 stuks.

  Dit product wordt niet afzonderlijk verkocht. Gelieve per 1 stuks te bestellen.

  € 5,87 excl. BTW